Detta händer nu (eller i alla fall strax)

Årets första inlägg startar med ett HURRA! Vi har fått extra tillskott till vår träning vilket gör det möjligt att realisera en hel del av de idéer som har skissats på under hösten.

Nyfiken på andra medlemmars praktiker? Lust att dela tankar, rörelser, idéer med kollegor? Den 25 januari startar vi upp medlemsinitiativet ”Sharing Sessions” som en tid och plats för att både kunna dela med sig och jobba tillsammans. ”Sharing Sessions” är ett komplement till våra dagliga klasser och en möjlighet för att få insikt i hur olika danskonstnärer arbetar.

Först ut är Lisa Nilsson den 25 januari efter morgonklassen (11.15):

Min session handlar om motstånd i kroppen och i rummet. Vi kommer att röra oss på skalan mellan att använda mycket kraft och att släppa efter. Vi använder denna skala för att fokusera på isolerade delar av kroppen eller hela kroppen på en gång.

Deltagande är gratis för medlemmar och övriga intresserade betalar som för klass.

Vi har också Maura Morales hos oss som KID resident och hon höll en mycket uppskattad workshop för våra medlemmari förra veckan. Välkomna till hennes artisttalk den 25 januari kl. 09.30 - 10.30. Anmäl er hos Jeanette (på jeanette.thuresson@danscentrum.se) så vet vi hur mycket frukost vi ska köpa!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly