KOREOGRAFISKA VERKTYG m.m

Igår hade vi en välbesökt frukost med KID-residenterna Maura och Michio som hade sin sista dag hos oss och nu är på Dansstationen fram till den 2 februari. En stor blombukett hamnade på vårt bord i dag som tack och nu doftar det av liljor och eukalyptus i foayen.

Sharing Sessions är igång, nästa tillfälle blir den 1 mars med Elise Brewer och då kommer det bland annat handla om att lyssna.

Ett nytt projekt startar första veckan i februari: Koreografiska verktyg - praktiska praktiker. Tre moduler om två träffar vardera under våren. Robert Logrell guidar genom uppgifter och hemuppgifter. Första datumen är 14 och 21 februari, 11.15 - 15.00 inklusive lunchpaus. Mer information finns på hemsidan.

På måndag genomför Room X sin andra workshop, denna gång i Landskrona! Jag gläder mig och har ni möjlighet att komma dit kan ni göra det efter anmälan till info@flytandegalleriet.se. Det börjar 13:30 med introduktion av Cecilia Malmström Olsson.

Och! Eftersom det är en fredag i januari och väderprognosen säger regn, blåst och dimma till helgen ... här är en underbar intervju med Chrysa Parkinson: The value of dance as a practice.

Tack till Rosalind Goldberg som visade mig till Audio Stage!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly