Möjlighet till utbyte över Öresund

Det händer en hel del i dansvärlden i Malmö, Skåne och södra Sverige. Det händer också en hel del i Köpenhamn och i Danmark. Vi vill skapa möjligheter för ett större utbyte mellan danskonstnärer över sundet och under våren gör vi det dels genom att bjuda in till processvisningar både i Malmö och i Köpenhamn, samt genom ännu en workshop med dansarkollektivet Fanclub!

Processvisningarna är ett sätt att få dela med sig av sitt arbete, få feedback och bygga sitt nätverk med kollegor från båda länder.Våra medlemmar Robert Logrell och Rebecka Berthold organiserar visningarna som också inkluderar en kuraterad feed-back session så att de som delar med sig av sitt arbete få möjlighet till sparring som de verkligen kan använda till något i sin process.

Den första visningen ligger den 27 februari i Malmö och den andra den 17 april i Köpenhamn och hoppas på att du vill medverka - antingen på golvet eller som feed-backande publik! Mer information finns i inbjudan som går ut både i Sverige och Danmark idag. Håll ögonen öppna på sociala medier!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly