Önskar er fina helgdagar

Strax före jul och Jeanette och jag sitter och lutar oss över planeringen för nästa år innan det är dags att stänga kansliet för juluppehållet. Just nu är vi rätt slitna efter hösten men samtligt får vi energi av att tänka på allt det som vi vill ro i land under våren och vad vi hoppas att det ska kunna ge i form av upplevelser och upptäckter, både för oss, våra medlemmar och dansens publik. Vi fokuserar på producentskap och möjligheter till konstnärlig fördjupning, vi tittar på hur vi kan sprida dansen till fler och hur vi kan få fler att upptäcka allt det som våra medlemmar gör och planerar att göra. Det har varit en annorlunda höst för mig som har inneburit många nya möten och insikter. Det tar tid att lära känna en ny miljö men jag är så glad över den generositet och öppenhet jag möter hos många av våra medlemmar och hos dem som jag jobbar tillsammans med inom DC och Resurscentrum. Jag gläder mig till att komma igång igen efter helgerna, ja faktiskt inom bara några dagar. Fram till dess: hoppas ni får riktigt fina och vilsamma helgdagar så ses vi igen i det nya året. Allt gott! Emma

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly