Så börjar vi igen - med att skriva!

Hej kära medlemmar!

Hoppas ni har en fin sommar och att ni har hittat sätt att hantera värmen på! Från och med idag har vi öppet på kansliet igen och vi känner oss peppade inför allt som ska ske i höst.

Trots högsommaren knappast har börjat avta kommer vi snart att stå inför höstens ansökningsomgångar och med vårt växande antal juridiska medlemmar lägger vi extra krut att kunna sparra till riktigt vassa ansökningar.

Christine Brorsson, som vid sidan av dansen även är utbildad skribent, håller skrivarverkstad på DC Syd den 23 och 29 augusti. Kom med en projektidé och jobba fram en riktigt bra ansökan under vägledning av Christine. Mer information kommer inom kort men markera datumen redan nu!

Vill du söka Konstnärsnämndens residens i Berlin eller New York har vi knutit dansarna och koreograferna Rosalind Goldberg och Anna Persson till oss som sparringpartners. Rosalind sparrar på ansökningar som ska läsas av en tysk kulturinstitution och Anna ansökningar som vänder sig till en engelskspråkig läsare. Hör av er till mig så förmedlar jag deras kontakter.

Viktiga datum att hålla reda på:

  • Konstnärsnämndens residens i Berlin och New York:          1 – 30 augusti
  • Kulturrådet, projektbidrag till fri scenkonst:                          14 augusti – 11 september
  • Utvecklingsbidrag Region Skåne:                                                    20 augusti – 17 september

Vi på DC Syd hjälper också gärna till med sparring på ansökningar – men skriv till oss i god tid så att vi kan avsätta den arbetstid som behövs för att kunna ge adekvat feedback.

Allt gott från kansliet – vi gläder oss till att se er i huset snart igen!

Emma

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly