Skillinge Teater, Malmö festivalen och Fanclub!

Ibland kan möten innebära en grupp människor som talar förbi varandra, skriver enstaka stödord i ett block och för övrigt håller sig i kaffekoppen för att inte somna. Andra möten är dess motsats, där idéer och tankestråk hakar i varandra och för samtalet in på hittills inte utforskade områden. Sådana möten har jag haft de senaste dagarna. Dels fick jag träffa Karin och Peder från Skillinge Teater och ta del av deras önskan om mer dans på Österlen! Skillinge Teater håller på att genomgå en ombyggnad som beräknas vara klar nästa vår och då kommer det bland annat att finnas ett danslämpat golv på den stora scenen. Men redan nu finns det möjlighet att spela på teaterns black box, eller göra ett framträdande på caféscenen. Det finns också gästbostäder och skulle man vilja göra ett residens ute på Österlen kan man höra av sig till Karin och Peder. Gör det!

Dagen efter fick jag träffa Jessica Nilsson som lägger scenkonstprogrammet 2018 års Malmö Festival. Jeanette presenterade utbudsblad och annat material från våra juridiska medlemmar och Jessicas respons värmde hela rummet.

Dessutom har vi äntligen spikat ett datum för en workshop jag har velat genomföra sedan jag började på DC Syd: Fanclub från Köpenhamn kommer hit i den 14 - 15 april och bjuder in till en helg med fokus på den självproducerande/frilansande danskonstnären: hur vi med hjälp av varandra kan identifiera drömmar, tvivel och ambitioner och ge nya perspektiv och riktningar till de enskilda och/eller kollektiva konstnärskapen. Mer information kommer i nästa nyhetsbrev.

Allt gott i snön på det som enligt almanackan borde vara vinterns sista dag ....

Bild från Fanclub

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly