Vi lanserar PRODUCENTSTÖDET

Välkommen på kick-off och medlemsmöte! 18 september kl 11.30

Hej!

Ibland betyder sommar avkoppling och tid med vänner och familj. Ibland betyder sommar spelningar på festivaler och stadsfester, communityarbete med skollediga barn och ungdomar, repetitioner för tidiga höstspelningar. Vilket som, hoppas jag att sommaren varit fin och snäll med er!

På Danscentrum Syd har sommaren inneburit lite lägre aktivitet, iaf på kontoret. I våra studios har det varit mer fart. T.e.x. har vi haft fyra medlemsresidens och ett internationellt residens, Maria Naidu + Petra van Noort. Apropå de nya internationella residensen ser vi fram emot två till under hösten, Tyra Wigg + Aram Abbas och Elise Brewer + Stella Geppert. Just nu är ansökningen öppen för två kommande residens under vårterminen. In och sök! Är du osäker kan du prata med mig eller Jeanette.

Här kommer ett viktigt datum: 18 september! Då har vi en medlemsträff där vi presenterar vårt nya Producentstöd:ANSÖKA för juridiska medlemmar. Men! Alla medlemmar är välkomna för att få veta vad det innebär och för att vi vill träffa er.

Tiden är 11.30-13.30 inklusive lunch, så ni behöver anmäla er till jeanette.thuresson@danscentrum.se.

Producentstöd:ANSÖKA är den första delen i en långsiktig önskan/satsning att stödja våra medlemmar att producera mer danskonst. Först vill vi överskölja alla tänkbara instanser med otroligt bra ansökningar, sen vill vi lansera Producentstöd:PRODUCERA och Producentstöd:SÄLJA. Vi sneglar på Dansehallernes Projektcenter och hoppas på att Danscentrum Syd har något liknande om några år. Detta eftersom vi ser att våra medlemmar har stort klureri med att vara både konstnär och projektledare/producent/marknadsförare/ekonom. Det går liksom inte alltid ihop. Då ska en förening som Danscentrum Syd vara den plattform som underlättar för konstnärer att vara just konstnärer.

Jag hoppas verkligen att vi ses 18 september!

Hälsningar Jenny Månström

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly